Wednesday, June 25, 2014

TEMPAHAN JAHITAN MANIK

Assalammualaikum.

Ok, kali ini admin nak update tentang aktiviti selain menjual border lace, admin juga mengambil upah untuk menjahit baju, manik, dan lace untuk pelbagai majlis seperti majlis pertunangan, perkahwinan, baju raya dan sebagainya, Tetapi buat masa ini, dah tutup tempahan jahit baju untuk raya, tapi untuk shawl dan veil masih terima tempahan. Selepas raya tempahan akan dibuka kembali. Harga sangat berpatutan, mengikut design dan bajet. Harga dan design kita boleh runding.=)

Nak tahu lebih lanjut, hanya whatsapp saya ok, 012-4358784 (AILIN).

Ini contoh baju, border lace, manik yang telah saya jahit.

SHAWL & VEIL WHITE

SHAWL PINK

JAHITAN SHAWL & VEIL SOFT GREEN

JAHITAN MANIK DI TANGAN BAJU, SHAWL & VEIL

JAHITAN MANIK DI ATAS BAJU

JAHITAN MANIK DI ATAS VEIL

JAHITAN MANIK PADA BAJU, SHAWL & VEIL PEACH

SET LENGKAP : JAHIT BAJU &  TUDUNG PENGANTIN PEREMPUAN, HIASAN MANIK

JAHITAN MANIK, 3D FLOWER DAN BORDER LACE

SET LENGKAP BAJU BERTUNANG : BAJU, TUDUNG DAN HIASAN MANIK SIMPLE








BOLEH RUJUK DI WEBSITE FB PAGE : AILIN NILZA BORDER LACE

ATAU 

WHATSAPP 012-4358784 (AILIN)

Monday, June 23, 2014

BORDER LACE (BATCH 7) 2014

Assalammualaikum dan selamat siang...

Kali ini pihak admin Ailin Nilza Border Lace, nak update border lace batch yang ke-7, maaf lama menyepi dari dunia blog ni, banyak update jualan border lace kat fb page ja AilinNilzaBorderLace. Maklumla nak menyambut ramadhan beberapa hari lagi kan, so sesiapa nak cantikkan baju anda dengan border lace, bolehla cuci mata sikit dekat sini kan. Harga sangat berpatutan, beli borong 10m keatas akan dapat diskaun lagi. So tunggu apa lagi. Cepat-cepat grab sebelum habis.












code : blp7 pink flower
code : blp 7 purple flower

CARA ORDER :

1) Boleh pm saya dekat fbpage AilinNilzaBorderLace.

2) Terus WHATSAPP saya kat no ni 012-4358784 (AILIN) untuk respon yang lebih cepat.

Monday, December 3, 2012

BORDER LACE

Assalammualaikum dan selamat malam,

Sebarang pembelian border lace, boleh rujuk album di FB page saya AilinNilzaBorderLace






Saturday, September 29, 2012

BORDER LACE

ASSALAMUALAIKUM


PROMOSI BORDER LACE TERKINI, HARGA MURAH DAN BERPATUTAN
SESUAI UNTUK DIJADIKAN HIASAN VEIL, BAJU BERTUNANG & KAHWIN DAN HIASAN BAJU KURUNG DAN SEBAGAINYA.


SOLD OUT!!!SOLD OUT!!!


BORDER LACE -ROSE-
CODE  : BLR



WARNA -GOLD-


* KLIK SEKALI UNTUK BESARKAN GAMBAR







BORDER LACE -PLAIN-
CODE : BLP




WARNA -DUSTY PINK / PINK BELACAN
*SANGAT CANTIK




WARNA- ORANGE-



WARNA -BIRU-


WARNA -SILVER-


WARNA-PUTIH- 


WARNA -HITAM-




WARNA -SILVER-




WARNA -PUTIH-


WARNA -BIRU-


WARNA -ORANGE-



SAIZ BORDER LACE





SYARAT- SYARAT PEMBELIAN

1) Pelanggan boleh membeli border lace minimum 1 meter.

2) Penghantaran akan dibuat setelah pelanggan mengisi borang order, mendapat respon dari saya melalui email (24 jam) dan membuat bayaran sepenuhnya.

3) Semua PEMBELIAN akan dihantar melaui POSLAJU, tetapi sekiranya terdapat pelanggan yang tinggal berdekatan dengan sungai bakap penang boleh terus datang ke rumah saya untuk mengambilnya.

4) Harga POSLAJU mengikut kuantiti dan berat

SAMPUL S = 500G, RM 6
SAMPUL L = 1KG, RM 9
KOTAK S = 2KG, RM 13
KOTAK M = 5KG, RM 20
KOTAK L = 10KG, RM 30



CARA-CARA MENGISI BORANG ORDER


1) Lengkapkan maklumat diri anda di ORDER FORM

2) Di bahagian tempahan lain & jumlah item : masukkan jumlah tempahan, kod lace,warna border lace dan baris dan meter seperti contoh dibawah.

CONTOH : 3, (BLR, gold, 1,1 ), (BLP, pink, 1,1 ), (BLP, biru, 2,2)

3) Setelah lengkap mengisi borang, klik submit form

4) Borang anda akan dihantar terus ke email saya, kemudian tunggu email balas dari saya (24 jam) .



*sebarang pertanyaan, boleh mesej ke no ini : 012-4358784(alin)








Saturday, September 15, 2012

KIPAS KERTAS

Assalamualaikum


Tempahan untuk kipas kertas untuk majlis hari lahir, pertunangan, perkahwinan dan lain-lain.










CONTOH GAMBAR LAIN

Sumber : google


Sumber : google





HARGA KIPAS KERTAS (1 SET) = RM 150(termasuk pos)

Di dalam 1 set, terdapat 20 keping kipas kertas terdiri daripada 3 saiz berlainan iaitu :

12 keping saiz s = (10 cm/diameter)
5 keping saiz m = (20 cm/ diameter)
3 keping saiz l = ( 30cm/ diameter)


SYARAT- SYARAT TEMPAHAN

*Pelanggan boleh memilih warna kipas kertas (maksimum 3 warna)
*Sekiranya ingin menambah aksesori tambahan, harga lain akan dikenakan bergantung kepasa aksesori 


1)  Tempahan  mengambil masa selama 1 minggu.
3)  Tempahan akan dibuat setelah pelanggan mengisi borang order, mendapat respon dari saya melalui email (24 jam) dan membuat bayaran sepenuhnya.

4)  Sekiranya pelanggan membatalkan tempahan, bayaran tidak akan dipulangkan.

5)  Semua tempahan akan dihantar melaui POSLAJU, tetapi sekiranya terdapat pelanggan yang tinggal berdekatan dengan sungai bakap penang boleh terus datang ke rumah saya untuk mengambilnya.


CARA-CARA MENGISI BORANG ORDER


1) Lengkapkan maklumat diri anda di ORDER FORM

2) Di bahagian tempahan lain & jumlah item : masukkan jumlah tempahan, warna bunga tisu seperti contoh dibawah.

CONTOH : 1 SET, (PINK LEMBUT + BIRU LEMBUT + KUNING LEMBUT)

3) Setelah lengkap mengisi borang, klik submit form

4) Borang anda akan dihantar terus ke email saya, kemudian tunggu email balas dari saya (24 jam) .



*sebarang pertanyaan, boleh mesej ke no ini : 012-4358784(alin)











Thursday, June 30, 2011

SELAMAT DATANG KE AILIN NILZA

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Tujuan blog ini dibuka sebenarnya untuk menjual pakaian, aksesori untuk kaum hawa terutamanya kepada muslimah dan beberapa kraftangan yang comel untuk majlis istimewa seperti hari lahir, pertunangan dan perkahwinan. Idea untuk membuat blogshop ni dah lama difikirkan, cuma masa tidak mengizinkan saya untuk membuat blog ini kerana kekangan waktu.

Alhamdulillah, saya pun baru menghabiskan ijazah saya dan mempunyai masa lapang untuk merealisasikan salah satu impian saya pada tahun ini. Saya berharap dengan kehadiran blogshop ini, sedikit sebanyak dapat membantu sesiapa yang memerlukan khidmat saya. Sekali lagi selamat datang ke AILIN NILZA.

Sebarang komen membina atau pendapat saudara saudari yang datang ke blogshop ini amat dialu-alukan.




SALAM KASIH,

AILIN NILZA
 

Copyright © 2011 Reserved to Ailin Nilza
Design by Cik Kumbang